Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve tütün sızdırmaz özellikleri yapmak zorundadır.

Acil çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Ayrıca, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Dolgu kullanılarak kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme alınan bu kırmızda;

Elektrikler kesik başüstüneğunda de geceleri parlayan bir dokumada olan bu yazgılar korkulu durumların ezgi Yangın Kapısı göstericisidir.

Dolgular ile kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden mamultır ve alelumum modern binalarda kullanılır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına nazaran belli yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış kapılarının) muayyen durumlara nazaran TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını Yangın Çıkış Kapısı şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla daha azca yeğleme edilmesinin sebebi insanoğluın inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut denge kaybı kabilinden şeyler yaşayabilmeleridir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini münasip görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli başlı kriterler basar önüne tuzakınarak karar verilmektedir. Özellikle akıllıca bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran Yangın Çıkış Kapısı bir etmendir. Bu kriterler: 

çatı çışitalarında kullanılan baplar anlayışlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar kucakeride kuşatılmış kalabilir.

Report this wiki page